De Bovenkamer

De Bovenkamer bestaat uit een studieruimte waarin leerlingen zelfstandig kunnen werken, spreekkamers voor de decanen en een mediatheek. De Bovenkamer bevindt zich op de bovenste verdieping.

Studieruimte

De lokalen 451 en 452 zijn studieruimtes, waarin leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Lokaal 462 geldt als stilteruimte.

Leerlingen mogen in de bovenkamer werken op de volgende tijden:
08:25-10:05
10:25-12:05
12:35-16:10

Mediatheek

Er is een mediathecaris voor het uitlenen van boeken en het geven van informatie over het aanwezige materiaal. De aanwezige mediathecarissen in het schooljaar 2022-2023 zijn Jeffery Cornelissen en Ans Cuppen.

Er is een geautomatiseerd uitleensysteem voor de boeken en de software. In de mediatheek kunnen voor een klein bedrag ook kopieën worden gemaakt. Hiervoor wordt met de schoolpas betaald.

Voor het lenen van boeken en andere materialen hebben leerlingen altijd een schoolpas nodig.

Openingstijden

De mediatheek is in het schooljaar 2022-2023 geopend op dinsdag tot en met donderdag van 09.0o tot 16.15. In de pauzes is de mediatheek gesloten. Ook op maandag en vrijdag is de mediatheek dicht.

Leerlingen mogen buiten de openingstijden van de mediatheek (m.u.v. de pauzes) werken achter de computers of studeren/huiswerk maken tot 16.10u.

Computers

Naast vaste computers met internetverbinding is er in de Bovenkamer ook een aantal plekken waar leerlingen een eigen laptop kunnen inpluggen.

Decanen

Wanneer de decanen aanwezig zijn, kunnen leerlingen binnenlopen voor een korte vraag of een afspraak maken voor een langer gesprek.