Met de bus of trein naar Ludger College?

Veilig en voordelig naar school met Arriva

Dagelijks reizen duizenden leerlingen en werknemers in heel Nederland met het openbaar vervoer van Arriva. Ook in de Achterhoek brengt Arriva je graag veilig naar school of naar je werk. De bussen (en treinen) van Arriva stoppen dicht bij jouw school. Reizen met het openbaar vervoer is niet alleen groen en veilig, maar ook erg praktisch. In de bus of de trein kun je bijvoorbeeld je proefwerk Engels of een vergadering voorbereiden. Zo wordt reistijd (huis)werktijd!

Speciaal Ludger College-tarief voor abonnement
Voor leerlingen en werknemers van het Ludger College biedt Arriva een speciaal tarief aan voor het abonnement Altijd Vrij Gelderland. Met dit abonnement reis je onbeperkt met de bussen en treinen van Arriva in de hele Achterhoek. Ook in de spits en in het weekend.


 
Ik wil een abonnement bestellen. Hoe werkt dat?
Om gebruik te maken van een van deze producten heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Met zo’n OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. Als je de kaart hebt, kun je een formulier invullen op
www.arriva.nl/ludgercollege.

Je krijgt dan na enkele dagen een kortingscode toegestuurd. Dit gebeurt nadat de school heeft gecontroleerd of je daadwerkelijk op school zit. Zodra je de code hebt gekregen, kun je het abonnement van jouw keuze (Trein/Bus of Bus, Jaar of Kwartaal) bestellen via onze webshop. Hiervoor volg je de invulinstructies zoals getoond in de webshop en vul je de kortingscode in tijdens de laatste stap bij de betaling.

Als je een product hebt besteld in de webshop van Arriva, moet je dit nog op je OV-chipkaart zetten. Dat kun je eenvoudig doen bij een blauwe of gele ophaalmachine in de bus of bij een van de vele verkooppunten. Zodra het abonnement op je persoonlijke OV-chipkaart staat, ben je klaar om te reizen.

Ik heb nog geen OV-chipkaart
Als je nog niet eerder met het OV hebt gereisd of nog geen OV-chipkaart hebt, dien je die wel eerst aan te schaffen. Een OV-chipkaart vraag je eenvoudig aan via ov-chipkaart.nl/aanvragen.

Let op: om te profiteren van de kortingen en tarieven voor scholieren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig in plaats van een anonieme variant. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. Nadat je de OV-chipkaart thuis hebt ontvangen, kun je de stappen hierboven volgen om het abonnement op de kaart te zetten en ermee te reizen.   

Reisadvies op maat
Via onze reisplanner kun je een specifiek reisadvies opvragen naar jouw school. Je ziet dan met welke bus- of treinlijn je het best naar school kunt reizen, wat de vertrek- en aankomsttijden zijn en bij welke halte of welk station je kunt in- en uitstappen.

Hulp nodig bij het maken van je keuze? 
Onze medewerkers van de Klantenservice helpen je graag om het juiste reisproduct te kiezen, dat past bij jouw situatie. Je kunt ons bellen, maar ook je vraag stellen via Facebook of Twitter.

Telefoonnummer: 0800-0232545 (gratis). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur.

Met de bus of trein naar Ludger College.pdf