Anglia

 

Your Golden Ticket to the Future. 

Een goede beheersing van de Engelse taal is van groot belang voor je toekomst. In onze internationaal georiënteerde maatschappij speelt Engels een belangrijke rol. We zijn steeds vaker buiten de taalgrenzen en komen in contact met de Engelse taal via de popcultuur, films, als we op vakantie zijn in het buitenland, in het bedrijfsleven. Bovendien is Engels dé taal van de technologie. Ook veel studiemateriaal en colleges zijn tegenwoordig in het Engels.

Door als leerling deel te nemen aan Anglia ben je uitstekend voorbereid op je universitaire studie of hbo-opleiding. Het opent ook veel deuren naar het buitenland. Wie weet studeer je straks in Great Britain of The United States, of loop je stage in het buitenland.

Het Ludger College is aangesloten bij het internationale Anglia Network Europe. Havo- en vwo- leerlingen die dat willen kunnen internationaal erkende certificaten behalen. Het eindcertificaat geeft toegang tot veel Engelstalige (universitaire) studies in Europa. In de onderbouw worden Anglia lessen aangeboden en in de bovenbouw werken de leerlingen
zelfstandig de boeken door.
Omdat Anglia een extra onderdeel is, zijn er kosten verbonden aan deelname. 

Contactpersoon: Mw. D.E.J. Vermeeren
Anglia op het Ludger College.pdf