Nieuws

24 april - KRACHTVELD THEATER SPEELT ‘SPIJT !’

KRACHTVELD THEATER SPEELT ‘SPIJT !’ Volgens een goede traditie wordt er ook dit jaar op het Ludgercollege door velen gewerkt aan een mooie theaterproductie. Veel leerlingen hebben zich (weer) aangemeld en zetten zich vol enthousiasme in hun vrije tijd in. Daar zijn we erg blij mee.
Dit jaar is door de teamleden gekozen voor een bewerking van ‘Spijt’, naar het veel gelezen en ook verfilmde jeugdboek van Carry Slee. Daarin wordt één van de jongeren gepest door klasgenoten, met dramatische gevolgen. Een serieus onderwerp dus, dat wij met de nodige zorgvuldigheid proberen neer te zetten.

Na aanmelding en audities zijn de repetities voor de spelers, dansers en orkestleden al vanaf november van start gegaan. 

De begeleidende teamleden (ook die van buiten de school) hebben allemaal meerdere jaren meegedaan aan de totstandkoming van de producties. Maar ook oud-leerlingen blijven terugkomen, zelfs vanaf hun studeeradres, om keihard mee te werken. Sommigen al meer dan 10 jaar!!

De aula van het hoofdgebouw wordt omgebouwd tot theaterzaal. De eerste en tweede klassen gaan onder schooltijd naar de voorstelling. Maar natuurlijk willen wij ook alle andere belangstellenden, zoals de leerlingen van klas 3 en hoger, ouders/ verzorgers, familieleden, buurtgenoten enzovoort uitnodigen om te komen kijken naar de speciale avondvoorstelling.

Noteer de datum (24 april), om te voorkomen dat u ‘Spijt’ krijgt als u hem mist.
De cateringploeg verzorgt de drankjes en/of lekkers bij de inloop en na afloop. Tevens een mooie gelegenheid voor ontmoeting met elkaar en de deelnemers. Er is geen pauze tussendoor.
De leerlingen kijken ernaar uit om het eindresultaat aan een groot publiek te laten zien. Graag tot dan.


Voorstellingen
24 en 25 april 2019 overdag voorstellingen voor leerlingen, 
24 april 2019 avondvoorstelling: inloop vanaf 19.00 u. 
Aanvang 19.30 u. Toegang: € 3,50 
Kaartverkoop: aan de zaal of reserveer via e.seegers@ludgercollege.nl 
Locatie: Ludger College Vondelstraat 5 Doetinchem

Info: j.vangennip@ludgercollege.nl

Terug
Media
  • theatersport1