Nieuws

Rozenactie; Ulenhofcollege-Rietveld Lyceum-Ludger College

Namens de Leerlingensamenwerking Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludger College

Dag, 

Voorgaande jaren vond deze actie plaats op het Ulenhofcollege, en met oog op de fusie hebben de leerlingenvertegenwoordigingen van deze drie scholen een samenwerking opgezet. Op 14 februari 2019 vindt op het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludger College de rozenactie plaats. De rozenactie is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd voor leerlingen, door leerlingen. Dit jaar wordt de rozenactie georganiseerd op de drie scholen. 

Leerlingen en personeel kunnen bij de organisatie een roos met kaartje bestellen op de aangegeven besteldata. Op dit kaartje wordt de naam, klas en school van de ontvanger genoteerd, en op de achterkant is er ruimte voor de verzender om een boodschap te schrijven. Het kaartje wordt ingeleverd bij de leerlingen en zij bestellen er een roos bij. Op 14 februari worden de rozen, met daaraan de kaartjes, bezorgd bij de opgegeven ontvanger. 

Het is dus mogelijk om een roos te sturen naar een leerling of personeelslid die verbonden is aan een andere school dan de afzender. De afzender bepaalt zelf of diegene zijn of haar naam bekend wil maken aan de ontvanger, of dat deze persoon liever anoniem een roos stuurt. 

De besteldata zijn 23, 24 en 25 januari 2019. Een bestelling kan geplaatst worden bij een stand van de organisatie binnen de school. Voor het Ludger College is dit alleen op het hoofdgebouw. Mocht het niet mogelijk zijn om bij een stand een bestelling te plaatsen, is het mogelijk om een mail te sturen naar LP@ulenhof.nl of een dm sturen op Instagram (@LPulenhof). 

Een roos sturen kost €1,50. Waarvan de winst naar stichting YEBO gaat. Stichting YEBO is een organisatie die zich inzet voor studenten in Zuid-Afrika. Voor meer informatie over deze stichting kunt u de website bezoeken. www.stichtingyebo.nl   

Groet,     
Leerlingensamenwerking Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum, Ludger College

Terug
Media
  • roos