Programma Ludger Reünie

Parkeren en ontvangst

Duizend bezoekers betekent een grote behoefte aan parkeergelegenheden. Kom daarom indien mogelijk lekker lopend, op de fiets of met het OV. Daar krijg je tijdens de borrel geen spijt van. Om de aankomst voor iedereen soepel te laten verlopen verzoeken we degene die toch met de auto komen om te parkeren op de speciaal ingerichte parkeerplaatsen. Namelijk bij: het Graafschap College, het Iselinge COllege en bij Zwembad Rozengaarde. Al deze locaties zijn slechts een paar minuten lopen richting Vondelstraat 5. Uiteraard zijn er enkele invalideparkeerplaatsen beschikbaar bij het hoofdgebouw.

 

Om er voor te zorgen dat niemand lang in de rij hoeft te staan bij binnenkomst vindt het ontvangst plaats op basis van je examenjaar. Vanaf 12.00 uur is de eerste groep welkom (2006-2020) en is er een ontvangstruimte op de 3e verdieping. Om het halve uur is een volgende groep van harte welkom op een eigen etage. Hier zal het netwerken met jouw jaarlagen dan ook beginnen. In het tijdschema kan je zien op welk tijdstip wij klaarstaan om jou, samen met je klasgenoten te verwelkomen. Zorg je er voor dat je je ticket gereed hebt bij binnenkomst?

Sfeer in de aula en de Kandeleer

De plek waar je heel wat uren hebt doorgebracht, de aula, zal een centrale rol spelen in het programma. Op het podium waar vele edities van het Ludgertheater, de pauzeconcerten en diploma-uitreikingen hebben plaatsgevonden zal de hele middag muziek klinken. Schoolbands én de docentenband zullen de aula laten vullen met herkenbare klanken. DJ-Niels zal de borrel muzikaal omlijsten. Inderdaad; een borrel, want die mag niet ontbreken! Deze vindt gedurende de hele middag plaats in zowel de aula én de kandeleer! Ook kan je in de aula een bezoek brengen aan de Ludgermarkt waar mooie memorabilia te koop zijn. De opbrengst zal gaan naar het goede doel: een scholenproject in de Filipijnen, welke mede-gecoördineerd wordt door oud Ludger docent Henk Ankoné. Heb jij het herinneringsboek nog niet besteld? Koop deze dan alsnog in de aula!

Herinneringen in de Trip down memory lane

In de vele decennia dat het Ludger huishield in Doetinchem zijn veel herinneringen ontstaan. In de nieuwbouwvleugel zijn er op alle verdiepingen lokalen omgetoverd tot een ‘trip down memory lane’. Loop samen met klasgenoten rond en bewonder de klassenfoto’s en vele andere mooie herinneringen!

Een hapje en een drankje ontbreken niet

Bij een goede reünie hoort naast een borrel natuurlijk ook een lekker hapje. Op het schoolplein zijn foodtrucks opgesteld, waarbij je met je bij aankomst ontvangen munten een heerlijke versnapering kunt halen. Door het hele gebouw zijn er ook ontmoetingsplekken ingericht waar je gezellig terecht kunt voor een goede kop koffie of een drankje.

Het laatste uurtje…

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan… Om 17.00 zal rector Louise Beernink het podium betreden voor een woordje aan alle bezoekers. Daarna zal de docentenband de middag spectaculair afsluiten met een optreden! Om 18.30 zal er helaas een einde komen aan deze langverwachte reünie.

We hopen dat het een feest van herkenning gaat worden voor jullie en dat er vele mooie herinneringen naar boven komen, maar ook gecreëerd worden. 

We wensen je alvast veel plezier toe!