Nieuws

NFFS - video winnende inzending

Klik hier voor de winnende inzending


Maandag 30 sept waren de leerlingen van het Ludger College, samen met leerlingen van Ulenhof en Rietveld naar het NFFS in Lelystad.   


Wat een leuke, enerverende dag was het weer! Er waren workshops als Stopmotion, Oneshotmovies, interviewtechnieken en Videomapping/VJ. De films werden besproken door bekende regisseurs/filmmakers en er was een meet&greet met Nick Golterman (IJsbrand in de Film van Dylan Haegens). We sloten de dag af met de prijsuitreiking en HET RODE LOPER moment. Wat een pracht & praal; mooie pakken, glitterend jurken en hoge hakken. 

Ieder jaar dingen scholen uit heel Nederland met hun beste films mee naar de hoofdprijs, een 10 daagse filmreis naar Griekenland. (Deze prijs hebben Ludgerianen Vonne Grijpma en Emma Kip een aantal jaren geleden gewonnen met de animatiefilm die zij maakten in klas 2) Er zijn veel verschillende categorieën; animatie, 1 minuut film, documentaire, lange film, muziekclip, etc.   

Ook dit jaar viel het Ludger College weer in de prijzen; 
Lara Teerink en Roos Hebbink, Levi Stevens en Milan Buijl uit 3v wonnen de 3e prijs  in de categorie Animatie Onderbouw. Dat is echt een hele prestatie gezien het aantal aanmeldingen en de hoge kwaliteit van de mededingers, chapeau!

Terug
Media
  • 1